Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Belediye Başkanı Aytekin Kaplan'ın makamında bir araya gelen mahalle muhtarları başkana mahallelerinde yaşanan sorunları aktardılar.
Toplam 19 mahalle muhtarını tek tek dinleyen Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, altı aylık belediye başkanı olduğunu, belediyede bulunan ilgili müdürler ve ekipleri ile birlikte ilçede bulunan tüm mahallelerimizin sorunlarını takip ettiğini ifade etti.
Nazilli'de düğün salonu, okul sorunu ve yol sorunlarının plan ve programlar dahilinde çözüme kavuşacağını belirten Kaplan, uzun yıllardır Aşağı Nazilli bölgesindeki Çapahasan ve Sümer mahallelerinde evlerinin bahçelerinde hayvan besleyen vatandaşlar için belediye olarak son derece modern bir ''Hayvan Barınağı'' yapacaklarını tüm hayvanların buraya nakledilmesinin sağlanacağını söyledi.
Kamyon garajı çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Kaplan, şöyle konuştu:
''Mezarlık yanında konaklayan kamyonlarımızı bu kamyon garajına naklederek çirkin görüntüye ortadan kaldıracağız. Kenar mahallelerimizde bulunan yollarımızın bakım tamir ve tadilatlarını da yapacağız. Şehir içerisinde bulunan esnaflarımızın kaldırımları kesinlikle işgal etmelerine izin vermeyeceğiz. Kurallara uymayanlara Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz cezai işlem uygulayacaklardır. Benden kanun dışı hiçbir kimse hiçbir şey isteyemez. Kesinlikle buna izin vermem''dedi.