İl Genel Meclisi"nde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İl Genel Meclis Üyeleri ve muhtarlar toplantısında sorunlar masaya yatırıldı.

CHP İl Genel Meclis Üyesi Kazım Er İl Özel İdare"ye ait bir bakım istasyonu veya çalışma şantiyesinin Söke"de oluşturulması gerektiğini söyledi. Söke"ye bağlı köylerde yapılacak çalışmalar için makine ve ekipmanın Aydın"dan geldiği ve bununda zaman ve iş kaybı yarattığına dikkat çeken Kazım Er; Söke"de oluşturulacak İl Özel İdare"ye ait bakım istasyonunda konaçlandırılacak devamlı iş makineleri ile daha kısa sürede çözüm üretilebileceğini söyledi. Konuyu sadece Söke değil, Söke"ye bağlı köylerin yanında Didim ilçesi ile birlikte de değerlendirmek gerektiğine dikkat çekti. Benzer istasyonun Nazilli"de olduğunu belirten CHP İl Genel Meclis Üyesi Kazım Er; “2010 yılında Söke"ye bakım istasyonunun kurulması için hazırlıklar başladı. Daha çabuk, daha seri hizmet için Söke"ye bakım istasyonu şart” dedi.

“İL ÖZEL İDARE MAKİNE PARKI ELDEN GEÇMELİ”

İl Özel İdare"nin makine parkında 1986 yılında alınan makine ve araçların bulunduğunu belirten CHP İl Genel meclis Üyesi Kazım Er; “araç yenileme ve makine parkının güçlendirilmesi çalışması yapılmalıdır. Çalışmaların daha verimli olması için İl Özel İdare"ye ait makine parkı ile ilgili konuyu gündeme taşıyacağız” diye konuştu.