Nazilli Mahalle Muhtarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin kurulduğunu ve destek beklediklerini dile getiren Nazillili muhtarlar Başkan Alıcık"ı makamında ziyaret etti. Başkan Alıcık"ın, Muhtarlara verdiği desteklerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nazilli Mahalle Muhtarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turan Mahalle Muhtarı Serpil Akçasakız, Muhtarların yerel yönetimlerin ayrılmaz bir parçası olduğuna değinerek, “Başkanımızın muhtarların içinde bulunduğu sorunları çözmeye yönelik icraatları ve muhtarlarla işbirliği içinde bulunması sevindirici bir olaydır. Bu yaklaşımın diğer belediye başkanlarına da örnek olmasını diliyoruz. Hepimizin isteği vatandaşların sorunsuz ve huzur içinde yaşamasıdır. Biz mahallemizde gördüğümüz sorunları ve eksiklikleri başkanımıza iletiyoruz. O da Nazilli"nin şehri emini olarak gerekeni yapıyor” dedi.
Muhtarların bulundukları mahallenin mülki amirleri olduğunu ifade eden Alıcık, Nazilli"deki 22 mahalle muhtarımız ile her ay toplanarak sorunları ve çözüm önerileri üzerine konuştuklarını söyledi. Alıcık, “Muhtarlarımızla sürekli görüşüyoruz. Biz, her mahalleyi sürekli olarak takip edemeyiz. Muhtarlarımız bizim Nazilli"deki gözümüz, kulağımız. Onlara işlerini huzur içinde yapabilmeleri için her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Nazilli"deki muhtarlarımızın bazılarının muhtarlık binaları harabe durumundaydı. Göreve gelir gelmez ilk olarak bu sorun ile ilgilendim. Her muhtarımızın bayraklı bir muhtarlık binasının olması gerekir. Elimizden geldiğince yeniledik ve destek verdik. Gerek toplantılar ile gerekse kendilerini ziyaret ederek sorunlara çözüm önerisi arıyoruz” dedi.
ORTAK NOKTA; NAZİLLİ
Nazilli muhtarları ile el ele vererek özellikle eğitim, sağlık ve altyapı sorunlarını makamda olduğu süre içinde büyük ölçüde çözmeyi hedeflediğini kaydeden Başkan Alıcık, kaynakları doğru kullanarak “daha güzel bir Nazilli” hayal ettiğini belirtti. Alıcık, “Kaynakları doğru kullanarak, tüyü bitmemiş yetimin hakkını düşünerek, kendi evine alışveriş yapar gibi alışveriş yaparak daha güzel bir Nazilli yaratacağız ve yaratıyoruz. Bu inançta olan herkesle hiçbir ayrım yapmadan çalışma ve işbirliğine girmeye hazırım” diye konuştu.