Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Belediye Başkan Aday Adayı Feyzullah Erkut muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğini veren Erkut yaptığı konuşmada “Muhtarlarımızın her biri birer belediye başkan yardımcısıdır” dedi.
CHP Nazilli Belediye Başkan Aday Adayı Feyzullah Erkut"un Sümerpark"ta verdiği iftar yemeğine Nazilli"deki 19 mahalle muhtarının yanı sıra Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Garnizon Komutanı Yarbay Hüseyin Ulukaraağaç ve davetliler katıldı.
Muhtarların her birinin birer belediye başkan yardımcısı olduğunu ifade eden Erkut; “Ben Belediye Başkanının siyaset yapmaması, hizmet için yarışması gerektiğine inanıyorum. Yerel yönetimlerde muhtarlarımız çok önemli bir yerdedir. Muhtarlarla uyum içinde çalışmayan bir belediye başkanının yeterli ve doğru hizmeti üretemeyeceğine inanıyorum. Arkadaşlarımla yaptığım çalışma programımın içinde, "Eğer başkan seçilirsem, muhtarlarımızla tam bir uyum içinde çalışacağım. Her ay düzenli toplantılar yaparak geçen bir ay içinde hangi mahallemizde hangi eksiği gidermişiz, hangini giderememişiz, başkaca neler yapmamız gerekli ortak kararlar alacağız" dedik. Muhtarlarımız bir belediye başkan yardımcısı gibi mahallesinin sorunlarının çözüm noktasında çok etkin yer alacaklar” dedi.
Muhtarların bir arada olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Kaymakamı Caner Yıldız"da, “Nazilli gelecekte çok büyük bir potansiyel olarak Ege"nin en önemli yerlerinden biri olacak. Ne yazık ki bizler küçük şeylerle uğraşmaktan bu potansiyeli göremiyoruz. Nazilli"nin geleceği bu potansiyelin iyi değerlendirilmesinde yatıyor. Bakınız; jeotermal çalışmalarımız son aşamasına geldi. Çalışmalar tamamlandıktan sonra en kısa sürede harekete geçilerek tarıma dayalı bir organize sanayi bölgesi derhal kurulmalı, kağıt fabrikaları ile temasa geçilerek buraya gelmeleri sağlanmalıdır. Nazilli"ye bir hafif raylı sistem kurulması gerekirken bunu kimse konuşmuyor” diye konuştu.