Aydın Merkez Hasanefendi Mahalle Muhtarı Ertuğrul Özdemir, Özürlüler Haftası dolaysıyla kendi mahallesinde yaşayan özürlülere özel parti düzenledi. Muhtar ve ihtiyar heyeti ile birlikte bir araya gelen mahallenin özürlüleri, Muhtar Özdemir"i ince düşüncesinden dolayı teşekkür ettiler.
Aydın Merkez Hasanefendi Parkı"nda düzenlenen etkinlikte, Muhtar Özdemir ve bayan azalar kendi evlerinde kendi elleri ile yaptıkları boğaca ve böreklerle özürlü konuklarını ağırlayıp, misafirlerine bizzat kendileri servis yaptılar. Özürlüleri "Toplumun gerçekleri ve değerleri" olarak tarif eden mahalle Muhtarı Ertuğrul Özdemir, hepsini de şahsen tanıdığı özürlülerin hal-hatırlarını sorup, öneri ve şikayetlerini dinledi.
İki dönemdir Hasanefendi Mahalle Muhtarlığı yaptığını ve kendisini mahallesine adadığını belirten Muhtar Ertuğrul Özdemir, “Mahallemde yüzlerce hane var. Binlerce kişi yaşıyor. Hemen hemen herkesi tanırım. Ve bugüne kadar çalmadığım kapı yoktur. Herkesi doğum gününde kutlama mektup ve kartları gönderirim. İhtiyar heyeti olarak bu yıl özürlüler için de farklı bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. Mahallemizde yaşayan özürlüleri düzenlediğimiz kaynaşma etkinliğine davet ettik. Birbirleri ile tanışmayanları tanışmalarını sağladık. Bundan sonra bu etkinliği de geleneksel hale getireceğiz” dedi.
Özürlülerin sorun ve isteklerinin görüşüldüğü etkinliğin ilk bölümünde, özürlüler en fazla bozuk kaldırımlardan ve kaldırımlara park etmiş araçlardan şikayetçi oldular.