murat-uckac.jpgEfeler ilçesindeki Fatih Mahallesi Muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu, muhtarlıkta kaçak su kullanıldığı iddiasıyla Telli Dede Şehit Ali Rüştü Yetkin Polis Merkezi'nde ifade verdi.
videoizle-001.jpg
İfade öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ve kaçak su kullandığı suçlamasını kabul etmeyen Taşçıoğlu, "6 yıldır Aydın Belediyesi'nin Fatih Mahallesi muhtarı olarak bana tahsis ettiği yeri kullanıyorum. Muhtarlık bir kamu hizmetinin yapıldığı yerdir. Dolayısıyla su işlemek gibi bir kastımız olamaz. Bizden önce de belediye personeli tarafından kullanılan su zaten açık olup, buranın aboneliğinin olup olmadığının belediye yetkilileri tarafından yeni tespit edilmesi manidardır. Bu suçlama tamamen baskı amaçlıdır" dedi.

"SUÇLAMA TAMAMEN MUHTALIĞI İTİBARSIZLAŞTIRMA ÇABASIDIR"

8 Eylül 2014 Pazartesi günü mahallemizde bulunan bir türlü açılmayan kapalı pazar yerine kömür yüklü tırlar geldi. Mahalle sakinleri olarak bir araya gelerek geçtiğimiz yıl kömür deposu olarak kullanılan yerin yine depo olarak kullanılmasına izin vermeyerek eylem yaptık. Eylemimiz sonuç verince tırlar geri gitmek zorunda kaldılar. Seçimler öncesi bize pazar yerinin açılması yönünde söz verilmişti. Zabıta personeli bildiriler dağıtmıştı. Kömür sorununu yaşadığımız günün bir gün sonrası muhtarlığımıza gelen bir ekip, benim muhtarlıkta bulunmadığım bir zamanda su sayacının fotoğrafını çekeceğiz diye gelinmiş ve suyumuz kesilmiştir. Suyun kesildiğine dair görevlilerce tutulması gereken resmi tutanak, bir gün sonra tarafıma gönderildi. Bu işlem söz konusu uygulamanın usülsüz olduğunun göstergesidir. Suyu kesilen yer ne bir ev, ne iş yeridir. Bu olay tamamen muhtarlığı itibarsızlaştırma çabasıdır. Suçlamayı kesinlikle kabul etmiyorum" şeklinde konuştu.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınbunukonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

 

facebook.png twitter.png

habericiuygulamalar.jpg