Ziyarette konuşan AYTO Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Metin Albeyoğlu ve ekibini tebrik ederek, bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.
AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Dokuzlu da, “Geçen hafta gerçekleşen seçimler sonucunda yeniden göreve seçilen Metin Albeyoğlu ve arkadaşlarına başarılar dilemek için burada bulunuyoruz. Biz artık Aydın"da kumu savurarak atmak yerine bir poşete koyup atmayı hedefliyoruz. Savrulan kumun hiçbir etkisi olmaz ancak, poşetteki kum ile daha çok etki yapılabilir. Biz bugün burada birlik ve beraberlik için bulunuyoruz. Makine Mühendisleri Odası başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Makine Mühendisleri Odası Başkanı Metin Albeyoğlu ise, “İlimizin yaşanılır bir kent olması mücadelesini hep birlikte veriyoruz. Biz çok sesliliğe inanıyoruz. 1976 yılında 1520 makine mühendisinin bir araya gelmesi ile Makine Mühendisleri Odası temsilciliğini kurduk. Bugün 300-400 makine mühendisi odamıza kayıtlı bulunmaktadır” diye konuştu. -iha