Kuşadası'nda çalıştığı inşaattan düşen mühendisin intihar etteği ortaya çıktı. Evli ve iki çocuk babası mühendis bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Değirmendere Mahallesi'nde bulunan 4 bin 200 konutluk Uydukent Toplu Konut Kooperatifleri Birliği'nin inşaatlarını yürüten ve bir inşaat firması bünyesinde mühendis olarak çalışan evli ve iki çocuk babası 38 yaşındaki Kenan Turan isimli mühendis, dün saat: 14.00 sıralarında çalıştığı 15 katlı bir inşaatın 4. katından düşmüştü. Şoförü tarafından bulunan Kenan Turan isimli mühendis önce Kuşadası ardından da Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Yapılan araştırmada, kısa bir süre önce eşinden ayrılan ve psikolojik sorunlar bulunan mühendisin intihar ettiği belirlendi.
Bu arada, Kuşadalı genç mühendis Kenan Turan bugün İkindi namazına müteakip Kuşadası Hanım Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, gözyaşları arasında Adalızade Mezarlığı'nda toprağa verildi.