Ünlü sunucu ve oyuncu Eylem Şenkal"ın kendisine “Muhabbet Tellalı” yazılı mesaj attığı için davacı olduğu Arzu Yanardağ"ın eşi Serhat Türkkan"a yakalama kararı çıkarıldı.

Yapımcı Serhat Türkkan geçen yıl boşanma aşamasında olduğu Arzu Yanardağ"a Şenkal"ın bir spor hocasını tanıştırdığını iddia etmiş ve küfürlü mesaj atmıştı. Bunun üzerine Şenkal"in avukatı Ömer Turanlı, Şişli Cumhuriyet Savcılığı"na hakaret ve tehdit iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuş, adından da Türkkan hakkında Şişli 2. Sulh Ceza Mahkemesi"nde 2.5 yıl hapis istemiyle dava açılmıştı.

"HAKSIZLIK ETMİŞİM"

Milliyet'in haberine göre, davanın 1 Mart"ta görülen ilk duruşmasına katılmayan Türkkan hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Yakalama kararından haberinin olmadığını söyleyen Türkkan, “En kısa zamanda gidip ifademi vereceğim. Bu arada Eylem"e haksızlık ettiğimi öğrendim. Meğer onun hiç günahı yokmuş. Kendisini arayıp attığım mesaj ve hakkında yaptığım açıklamalar nedeniyle özür diledim. En kısa zamanda da bir araya gelip barışmayı düşünüyorum” dedi. Ancak Eylem Şenkal"in avukatı Turanlı, davayı geri çekmelerinin sözkonusu olmadığını, Türkkan"a ayrıca tazminat davası da açacaklarını belirtti.