Nazilli İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, müftülük bünyesinde görev yapan tüm din görevlilerine görev yaptıkları ilçe, belde ve köylerdeki cami bahçelerine dikilmek üzere, Koca Cami bahçesinde ücretsiz olarak Hicaz nar fidanı dağıttı.
Sula, yaptığı açıklamada, doğaya çok önem verdiklerini söyledi. Cami, okul, sağlık ocağı bahçelerine özellikle Hicaz narı fidanı dikilmesi için ücretsiz olarak bölgelerde bulunan camilerdeki din görevlilerine, cami bahçelerine dikilmek üzere Hicaz narı fidanı dağıttıklarını söyleyen Sula, ''Peygamber Efendimizin 'Kıyamet kopuyor olsa bile elinizdeki fidanı dikiniz' hadis-i şeriflerine uygun olarak dağıtımını gerçekleştirmiş olduğumuz bu fidanların çevreye, insanlarımızın sağlığına ve camilerimizin ihtiyaçlarına da ekonomik yönden katkı sağlayacağına inanıyorum''dedi.
İlçe Müftülüğüne fidanları temin eden Gebenç Fidan Üretim Merkezi Basın Sözcüsü Mehmet Gebenç de, ''Şu anda dağıtılmış olan 17 bin 400 Hicaz nar fidanının da kısa süre içerisinde 25 bin'e ulaşmasını arzuluyorum. Biz ihtiyaç olması halinde bütün din görevlilerimizin taleplerini karşılama yolunda elimizden geleni yapmaya hazırız'' diye konuştu.