Atınç Otel altındaki Rigolo Restoran"daki yemeğe, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Dağlı, Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek, Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, TÜRSAB Kuşadası BYK Başkanı Bülent İlbahar, Kuşadası emniyetinde görev yapan amirler ve Kuşadası Emniyet Müdürlüğü"nü Güçlendirme Derneği Başkanı Selim Eren ile dernek üyeleri katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Kuşadası Emniyet Müdürlüğü"nü Güçlendirme Derneği Başkanı Selim Eren, Aydın İl Emniyet eski Müdürü Yılmaz Orhan"ın 4 yıllık görev süresi boyunca büyük katkıları olduğunu açıkladı. Daha sonra konuşan Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek de, “Yılmaz Orhan müdürümüzün Kuşadası"na büyük hizmetleri oldu. Her olayda yanımızda yer alarak sorunların üstesinden gelmemizde büyük emekleri oldu. Kendisine Kuşadası adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Gecede duygusal bir konuşma yapan Yılmaz Orhan ise, Aydın"daki 4 yıllık görev süresini hayatı boyunca unutmayacağını belirterek, canını dişine takarak kendisiyle beraber çalışan Aydın ve Kuşadası"ndaki tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Aydın ve Kuşadası"nda kurduğu dostlukları ömür boyu sürdüreceğini anlatan Orhan, “Aydın"da acı tatlı pek çok anım oldu. Ama anılarımın büyük çoğunluğu güzel anılar. Bu anıları ölene kadar unutmayacağım. Kurduğum dostlukları devam ettireceğim” ifadelerini kullandı.
Bilindiği gibi; Yılmaz Orhan"ın merkeze alınmasıyla boşalan Aydın Emniyet Müdürlüğü görevine Erzurum Emniyet Müdürü Mehmet Kamil Çolak atanmıştı. Çolak"ın Aydın İl Emniyet Müdürlüğü"ndeki görevine önümüzdeki hafta başlayacağı öğrenildi.