ADANA"da banka müdürü Soner Tan, aynı bankanın farklı bir şubesinde çalışan eşine bir işlem sırasında hakaret ettikleri öne sürülen banka müşterisi baba- oğulu kurşunladı. Baba 53 yaşındaki Muzafeer Umut bacaklarından yaralanırken, başına kurşun isabet eden oğlu 24 yaşındaki Doğukan Umut"un durumunun ağır olduğu bildirildi.

İddiaya göre, Adliye Sarayı arkasındaki Çolakoğlu İş Merkezi"nin 3"üncü katında bürosu bulunan müteahhit Muzaffer Umut ve oğlu Doğukan Umut, müşterileri oldukları bir bankanın Mahfesığmaz Şubesi"ne işlem yaptırmaya gitti. İddiaya göre baba- oğul, işlem sırasında banka memuru Ayşe Tan ile tartıştı, kadın memura ağır hakarette bulundu. Yaşadığı olaydan etkilenen Ayşe Tan durumu, aynı bankanın Mobilyacılar Sitesi"ndeki şubesinin müdürlüğünü yapan eşi Soner Tan"a aktardı. Kısa bir süre önce banka müdürlüğüne terfi ettiği öğrenilen Soner Tan, konuşmak için baba-oğulun Çolakoğlu İş Merkezi"ndeki ofisine gitti.


TABANCASINI ÇEKİP KURŞUN YAĞDIRDI
Bu görüşme sırasında çıkan tartışmada sinirlenen Soner Tan, iddiaya göre üzerindeki tabancayı çekerek baba- oğula kurşun yağdırdı. Kurşunlardan 2"si baba Umut"un bacaklarından girip çıkarken, Doğukan Umut ise başına isabet aldı. Hastanaye kaldırılan yaralılardan Doğukan Umut"un sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Saat 13.30 sıralarında meydana gelen olayın ardından kaçan banka müdürü Soner Tan, 5 Ocak Stadı civarında yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin eşi de ifadesine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğü"ne götürüldü. Soruşturma sürüyor.