Edinilen bilgiye göre kaza, Şahinbey ilçesine bağlı Geneyik köyü ile Deredüzü köyü arasında meydana geldi. Kent merkezinden Deredüzü köyü istikametine gitmekte olan Bozan Y. yönetimindeki 27 RN 173 plakalı otomobil, mucurlu yolda kayınca takla atarak savruldu. Birkaç takla attıktan sonra tarlaya düşen otomobildeki M.B. adlı çocuk hayatını kaybederken, Bozan Y., Şenel Y., Müjde B. ve ismi öğrenilemeyen bir çocuk yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak, ambulansla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayı duyarak olay yerine gelen aileler sinir krizi geçirdi. 10 yaşlarındaki M.B.'nin cesedini gören yakınları gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine girmek isteyen aileleri jandarma ekipleri güçlükle engelleyerek, olay yerinden uzaklaştırdı.

Görgü tanıkları, mucurun önceki gün yola döküldüğünü belirterek, 'Balkonda oturuyorduk ve mucur döküldüğü için kaza olabileceği aklımıza gelmişti. Aniden bir otomobilin yoldan çıktığını ve takla attığını gördük. Buraya geldik, ambulans ve itfaiye ekiplerini çağırdık. Bir kişi arabanın camından sarkmış ve ölmüştü. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleriyle otomobilde sıkışanları çıkararak sağlık ekiplerine teslim ettik' dedi.