Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, 1 Temmuz 2011’de başlayacak Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) için yeni bir kampanya başlatıyor. Bankanın tüm bireysel ve kurumsal müşterilerinin katılabileceği bu kampanyada; MTV ödemesini Türkiye Finans’ın www.turkiyefinans.com.tr adresli internet sitesinden ya da 444 2 444 numaralı telefon şubesine giriş yaparak ödeyenler arasından yapılacak çekilişle 30 kişi VIA 125 Tomtom Navigasyon cihazı kazanacak.
 
 
 
Türkiye Finans’ın 1-30 Temmuz tarihlerini kapsayan kampanyasında; internet ve telefon şubesi üzerinden yapılacak her Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesi için bir çekiliş hakkı elde edecek banka müşterileri, MTV ödemesinı yaptığı sayı kadar da çekiliş hakkı kazanabilecek.
 
 
 
VIA 125 Tomtom navigasyon cihazı ile yolculuk keyfe dönüşecek
 
Sürücü koltuğunda yolculuğu keyifli hale getiren VIA 125 Tomtom navigasyon cihazı pek çok özelliği bir arada sunuyor. Rahatlığın ön planda tutulduğu üründe, bütün aramalar eller serbest olarak yapılabiliyor. Karmaşık kavşaklardan, gelişmiş şerit kılavuzu ile kolaylıkla yol alınmasını sağlayan bu cihazla, bütün haritalardan daha üstün olan IQ Routes özelliği ile tam varış zamanı da elde edilebiliyor. VIA 125 Tomtom navigasyon cihazı, aracın ön camına kolaylıkla monte edilebildiği gibi, isteğe bağlı olarak kontrol paneline de takılabiliyor.