Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, ''Sezon sonuna kadar kalıyorum, sonra göreceğiz, eğer herkes memnun ise devam edeceğim'' dedi.

Kral Kupası'nda Real Madrid'in, Atletico Madrid'i eleyerek yarı finale kalmasından sonra basının sorularını yanıtlayan Mourinho, son günlerde İspanyol basınında yer alan, ''Sezon sonunda Real Madrid'den ayrılacağı'' iddialarını yalanlasa da kullandığı ifadeler sezon sonunda değişiklik olabileceği şeklinde yorumlandı. Real Madrid ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Mourinho, ilk defa ''sezon sonuna kadar kalıyorum, sonra göreceğiz'' ifadesini kullandı.

Real Madrid'de Mourinho ile kulübün spor direktörü Jorge Valdano arasındaki anlaşmazlığın büyüdüğü yönünde İspanyol basınında haberler yer alırken, Valdano ile ilgili yöneltilen soruya Portekizli teknik adam, ''yorum yok'' yanıtını verdi.

Öte yandan İspanyol basınında yer alan yorumlarda, gerçekte, Valdano ile Mourinho arasındaki anlaşmazlığın Valdano'nun İspanyol basınında köşe yazarlığı yaptığı ve Chelsea'de iken Mourinho'yu sert dille eleştiren bir yazıya kadar dayandığı hatırlatıldı. Mourinho, Real Madrid ile imza atarken iki futbol adamı da bu polemiğin geçmişte kaldığını ve çözüldüğünü söylemişti. Ancak, Real Madrid'e yeni bir forvet gerektiğini belirterek Pepe'nin sözleşmesinin uzatılması yönünde taleplerde bulunan Mourinho'ya, Valdano'nun verdiği yanıtla ikili arasındaki gerginliği tekrardan alevlendirdiği ifade ediliyor. Valdano, ''Mourinho ile sıfır sorunum var'' şeklinde demeç verse de İspanyol basını, ikili arasında bir sorun olduğu konusunda ısrarlı yorumlarda bulunuyor.