Çıkan kavgada ölen şahsın babası olduğu belirtilen şahıs, kan davalısının Aydın'da oturduğu kıraathaneyi silahla taradı. Olayda iki kişi yaralanırken, yaralılardan birinin dava ile ilgisinin olmadığı kurşunların yanlış hedefe gitmesi sonucu yaralandığı belirtildi. 
video-haber.png
Olay öğlen saatlerinde Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi önünde bulunan bir kıraathanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Temmuz Ayı’nda Nazilli’de motosiklet gürültüsü yüzünden akraba olan iki aile arasında başlayan tartışma cinayetle sonuçlanmış, olayda Aytaç Ot isimli şahıs pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetmiş, cinayet zanlısı olarak da Vedat G. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konulmuştu.

İddiaya göre bugün sabah saatlerinde Vedat G.’yi ziyarete gelen akrabası Celal G.’yi takibe alan Aytaç Ot’un yakını Bedri O. Cezaevi önünde bulunan kahvede oturan Celal G.’nin üzerine kurşun yağdırdı. Zanlısının bulunduğu alana tabanca ile tarayan Bedri O.’nun silahından çıkan kurşunlardan birisi bu sırada kıraathanede oturmakta olan Ziyaettin T. isimli şahsa isabet ederken yaralanan her iki şahıs da olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olaydan sonra bölgede karışıklık çıkınca, çevredekiler olaya müdahale etmek isteyen polis ekiplerine de taşladı. Bölgedeki karışıklıktan faydalanan zanlı, silahı ile birlikte olay yerinden kaçmayı başarırken, olay yerine TOMA ve çok sayıda polis ekibi gönderildi.

“YAKALANMA RİSKİNE KARŞI SİLAHI BAYAN TAŞIMIŞ”
Yetkililer olayın kan davasından kaynaklandığını ve yaralanan Ziyaettin T. isimli şahsın olayla bir ilgisinin bulunmadığını belirttiler. Görgü şahitleri şahsın kıraathaneyi taramadan önce silahı yakınında bulunan bir bayanın çantasından aldığını belirttiler. Polis olaydan sonra şahsın silahını çantasında taşıdığı ve yaralama olayı öncesi silahı Bedri O.’yu teslim ettiği belirtilen Bedri O.’nun kızı Emel Ö.’yü de gözaltına aldı. Bölgede polis ekipleri çalışmalarına devam ederken hastaneye kaldırılan yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

HAYATINI KAYBETTİ

Kahvehanede otururken kurşun yağmuruna tutulan Celal G.'nin hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Olaydan sonra şehir merkezinden silahı ile birlikte kaçan Bedri O.’nun yakalanması için güvenlik güçleri çalışma başlattı.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

habericiuygulamalar.jpg
20140902aw182599_01.jpg
20140902aw182599_02.jpg
20140902aw182599_03.jpg
20140902aw182599_04.jpg
20140902aw182599_05.jpg