Aydın'da çaldığı motosikleti sattığı kişiden parasını almaya giden 26 yaşındaki Osman Yakışıklı, kendisini bekleyen polis tarafından yakalandı. Buluşma noktasına da çalıntı motosikletle gelen ve hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunduğu öğrenilen Yakışıklı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 
 
Aydın'da motosiklet hırsızlığının artması üzerine polis denetimlerini sıklaştırdı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, dün saat 22.30 sıralarında, daha önce çalıntı başvurusunda bulunulan bir motosikleti fark edip durdurdu. Motosikleti kullanan Murat Z., bunu Osman Yakışıklı'dan 300 TL'ye satın aldığını, ancak parasını henüz ödemediğini söyledi. 
 
Bunun üzerine polis, Murat Z.'den Osman Yakışıklı'yı aramasını ve buluşmak için randevulaşmasını istedi. Hasan Efendi Mahallesi'ndeki, kararlaştırılan yere önceden gidip önlem alan polis, Murat Z. ile buluşmaya gelen Yakışıklı'yı yakalamak için harekete geçti. Polisi görünce geldiği motosikletle kaçmaya çalışan Osman Yakışıklı, kısa süreli kovalamacanın ardından yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin hırsızlık suçundan çok sayıda kaydının bulunduğu, buluşma noktasına geldiği motosikletin de çalıntı olduğu ortaya çıktı. Çalıntı motosikletler sahiplerine teslim edilirken, Emniyet'te işlemleri tamamlanan Osman Yakışıklı, Adliye'ye sevk edildi, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.