Kuşadası Motor Sporları Kulübü tarafından Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl 2.'si düzenlenen Kuşadası Motosiklet Festivali başladı. Kuştur Mevkii'ndeki Mocamp'da gerçekleştirilen ve 3 gün sürecek festivale katılmak için bin sporcu motosikletleriyle birlikte Kuşadası'na geldi.
Kuşadası 2. Motosiklet Festivali, Kuştur mevkiindeki Mocamp Tesisleri'nde düzenlenen kokteylle başladı. Daha sonra, festivale katılan sporcular, motosikletleriyle Kuşadası şehir merkezinde kortej geçişi yaptı. Kuşadası'nı boydan boya konvoy halinde geçen sporcular, daha sonra Kuşadası Limanı'nda mola verdi. Kuşadalıların yanısıra yerli ve yabancı turistlerin de büyük ilgi gösterdiği motosikletler, daha sonra yeniden festival alanına geri döndü.
Kuşadası Motor Sporları Kulübü Başkanı Faruk Lokmacı, üç gün sürecek olan festivale Türkiye çapındaki motosiklet grupları, kulüpler ve çeşitli organizasyonların katıldığını belirterek, hedeflerinin önümüzdeki yıllarda uluslararası düzeyde bir festival gerçekleştirmek olduğunu söyledi.
Bu arada, festival nedeniyle Kuştur Mevkii'ndeki Mocamp'da festival çadırı kuruldu. Plus organizasyon tarafından organize edilen festivalde ayrıca, motor sporları eğitimi verilirken, 2. el pazarı ve tanıtım stantları da kuruldu. Festival kapsamında Gökhan Tepe ise ücretsiz bir konser verecek.

Fotoğraflar: İHA