Mersin'de terör örgütü yandaşları tarafından evinin balkonunda otururken atılan motolof kokteyli ile yanan 6 yaşındaki çocuk hayatta kalma mücadelesi veriyor. Küçük çocuğu tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz, "Bunu yapanlar faturasını elbette ki ödeyecekler. Kamu vicdanı onları boğacaktır'' dedi.
 
Mersin'de önceki gün Şevket Sümer Mahallesi'ndemi evlerinin balkonunda oynarken yasadışı terör örgütü yandaşları tarafından atılan bir motolof kokteyli ile yüzü ikinci derecede yanan 6 yaşındaki Sedat Özünal'ın Mersin Devlet Hastanesi Yanık Ünitesi'nde tedavisi sürüyor.
 
Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz, ''Bir taraftan '1 Eylül Dünya Barış Günü' diyeceksiniz, öte yandan da elinizde motolotofkokteyliyle gezeceksiniz. Barışın ürünü bu olmamalı. Söylemler ve eylemler birbirlerini bütünlemeli. Sedat hayatı boyunca bu olayı unutmayacak, onlar da bunun utancıyla yaşayacak. Doktorlarımız ve devletimiz yavrumuzun bütün acılarını dindirecek. Yaşanan olayı kınıyorum ve eminim ki Sedat da hayatı boyunca bu olayları kendisine yaşatanları nefretle anacak. 6 yaşındaki bir çocuğun cezası veya günahı olmaz. Sadece birilerinin terör adına yaptıkları eylem. Bunu yapanlar faturasını elbette ki ödeyecekler. Kamu vicdanı onları boğacaktır.' dedi. Öksüz, zanlıların yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.