Uzun kazaklarla şıklık ve sıcaklık bir arada
Alacağın örgü kazaklar seni hem kışın soğuğundan koruyor hem de şık bir görünüm elde etmeni sağlıyor. Kazağı giydiğinde zaten el ögrüsünün farkını da anlamış oluyorsun. Eğer düz model bir kazak giyeceksen üzerine takacağın takılar, kıyafetine ayrı bir hava katacaktır. Sıradan modellerin dışında yepyeni örgü modelleriyle gardolabına yeni bir raf açabilirsin.

Örgü bolerolarla şık kombinasyonlar
Hangi mevsim olursa olsun örgü boleroları istediğin kıyafetinle kullanabilirsin. Kışın alacağın yün ve yazın alacağın merserize modeller, sıradan bir bluzunu veya gömleğini şık bir hale dönüştürebilir. Tercihe göre kısa ya da uzun kollu bolerolar, kıyafetlerine ayrı bir hava katacaktır.

Örgü hırkalarla kişiliğini yansıt
Örgü hırkaları her tarz kombinasyonda kullanabilirsin. Klasik giyimler için, spor giyimler için çeşit çeşit modelleri olan örgü hırkalar, kışın adeta bir mont görevi görüyor. Kıyafetlerine ayrı bir hava katan farklı modellerdeki hırkalara çok ucuz fiyatlara da sahip olabilirsin. Hele ki bu indirim zamanlarında mağazalara göz atmadan geçme!

Örgünün farklılığını ayaklarına yansıt
Sezona damgasını vuran modellerden biri de örgü çizmeler oldu. Hemen hemen herkesin beğenisini kazanan bu çizmeleri, kot pantolonlarla veya mini eteklerle çok güzel kombinasyonlar yapabiliyorsun. Ayaklarını sıcak tutmasının yanında dikkat çeken görüntüsü de seni diğerlerinden farklı kılıyor.

Kışın vazgeçilmez aksesuarı: Bere
Kışın soğuğundan bere takarak korunuruz. Ama taktığımız berenin de atkı ve eldivenle takım, modaya uygun olmasını tercih ederiz. Bunun için de farklı örgü modelleriyle hoş bir görünüm elde edebilirsin. Modelin yanında kabanına da uygun rengi seçmeyi ihmal etmemelisin!