Beren Saat, Aşk-ı Memnu'da giydiklerinin nasıl hızla moda yarattığına ironik bir örnek verdi.

Kanal D'de Güneri Civaoğlu'nun 'Şeffaf Oda' programına konuk olan Beren Saat, dizide giydiği herşeyin moda olmasını değerlendirdi.

"Bihter ve Fivdevs kendi modasını yarattı" diyen Beren Saat, stil danışmanları Başak Dizer Fransez ve Deniz Marşan'ın ne giyeceklerine karar verdiğini ve Bihter'i oluştururken de en az yüzde 30 payın bu iki isimde olduğunu belirtti.

Her giydiğinin olay olmasıyla ilgili olarak da Beren Saat, "Çok enteresan bir şey bu. Şimdi mesela benim belim sakatlandı ve ben bir kaç haftadır topuklu ayakkabı giyemiyorum. Şimdi birden o giydiğimiz düz çizmeler moda oldu" diye konuştu.

Bu konunun medyada da yer almasını şaşkınlıkla izlediğini ifade eden genç oyuncu, "Enteresan bir biçimde kendi moda akımını yarattı Bihter. Kimse de neden böyle oldu demedi, onlar moda oldu. Biz de şaşırarak izliyoruz" ifadesini kullandı.

HATIRLA SEVGİLİ'DE SAKATLANMIŞ

Bu arada Beren Saat, belindeki rahatsızlığın nedenini de anlattı. Hatırla Sevgili dizisinin bir sahnesinde insanlar tarafından sürüklendiğini ve o çekimler esnasında belinden sakatlandığını söyleyerek "Şimdi o Bihter'in topuklu ayakkabıları, o sakatlığımın nüksetmesine neden oldu" açıklamasını yaptı.

Televizyon Gazetesi.com