Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu ve Kültür Servisi Müdürü Şahap Gönül"ün de katıldığı toplantının ilk konusunu yapımı vatandaşlar tarafından sabırsızlıkla beklenen 19 Mayıs Caddesi oluştururken Başkan Kamacı bu konuda, “Biz yolda resmi bir iş yapmaya çalışıyoruz. Orada ki bazı vatandaşlar bizi çabukluğa sevk edip yanlışa yönlendirmeye çalışıyorlar. Biz yaptığımız işin bilincindeyiz” dedi.
MOBESE Sistemi ile ilgili direk dikme çalışmalarına başladıklarını belirten Kamacı, sistemin ilçemizde eksikliğinin hissedildiğini belirterek, “İlçemizde ne kadar oda dernek ve benzeri oluşum varsa herkesin destek olması lazım” dedi.
Didim"de 5 yıldızlı tesislerinden Palm Wings Otel"in öncülüğünde bu yıl 2"incisi düzenlenecek olan güzellik yarışmasının ilçemize renk katacağını söyleyen Kamacı, dünyanın önde gelen turizm firmalarından TUI"ye bağlı olan Palm Wings"in Didim"de olmasının şans olduğunu belirterek “Palm Wings TUI"nin 3000 işletmesi içerisinde 1. Sırada yer alan kaliteli bir tesis, bu tür etkinlikler düzenleyerek hem ilçemizin tanıtımına katkı sağlanıyor hem de yaz sezonuna ayrı bir canlılık kazandırıyor” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Mümin Kamacı toplantıda; Kutsal yol ile ilgili çalışmaların devam ettiğini alan ile ilgili sondaj komisyon çalışmalarının ve finansal çalışmaların sürdüğü bilgisini verdi. 2011 Genel Seçimleri için Genel Merkezden gelen talimatlar için köylerde ve beldelerde ziyaretlere ve çalışmalara başladıklarını kaydetti.

2010 SEZONUNDA SU SIKINTISI OLMAYACAK
Başkan kamacı, 2010 yaz sezonunda Didim"de su sıkıntısı çekilmeyeceğini mevcut 32 kuyuya ilave olarak 3 kuyu daha açıldığını belirterek, şunları söyledi: “Kavak Boğazına mevcut kuyulara ilaveten 3 kuyu daha açtık. Yaz döneminde su sıkıntısı yaşamayacağız. Fevzipaşa Mahallesinde de su sıkıntımız yok” -iha