Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Didim"e kurulması planlanan MOBESE Sistemi konusunu görüştü. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar hakkında Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver tarafından yönetim kurulu üyelerine bilgi verildi.

Didim için hayati önem arz eden MOBESE sisteminin devreye girmesi ile asayiş olaylarının aydınlatılması, trafik suçlarının ve kazalarının önlenmesi konularında başarılı sonuçlar alınacağını dile getiren Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, “Bir yere yatırımcının gelmesinin en önemli şartlarından biri güvenlik meselesidir.

Tüccar ve esnafımızın güven duygusu içerisinde ticaretine devam etmesi, gece başını yastığa koyduğunda huzurlu yatabilmesini sağlamanın en önemli araçlarından biri de MOBESE sistemidir. MOBESE sisteminin kötü niyetli kişiler üzerinde de caydırıcı etkisi olacağına inanıyoruz.

Didim Ticaret Odası olarak esnaf ve tüccarımızın yararına olacak bu tür konularda elimizden gelen katkıyı sağlayacağız. Daha güvenli, daha yaşanabilir bir Didim için herkesin elini taşın altına koyması gerekir.”dedi.