Pamukoğlu"nun mitingini yaklaşık 50 kişi izledi.

HEPAR tarafından Nevşehir Türk Telekom binası önünde düzenlenen miting için Nevşehir"e gelen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Türkiye"nin ekonomisinin çöktüğünü, yolsuzluk sıralamasında da Mozambik ve Somali"den sonra dünya üçüncüsü olduğunu belirtti.

16 günden beri Anadolu turu düzenlediklerini ifade eden Pamukoğlu, “Seçim startı verilmezken bu mitingler nerden çıkıyor deniliyor. Klasik şeyler yapıyorlar, sıradan canlılar gibi. Ülkenin ekonomisi çökmüş, hesap soran var mı? Neden bu hale düştük diyen var mı? Bizi bu hale kim getirdi diye düşünüyorlar mı? Hayır. Suriye sınırını açıyorlar, Kürdistan"ı açıyorlar, Ermenistan"ı açıyorlar, Kıbrıs"ı açıyorlar, açmadık yer bırakmıyorlar. Herkes de seyir ediyor, izliyor. Kavun karpuz gibi. Tarlada duruyorlar seyrediyorlar, sonra da şikayet ediyorlar” diye konuştu.

"İDAMI YENİDEN GETİRECEĞİZ"

Terörü 365 günde 20 bin kişilik asker ile sona erdireceklerini ve idamı yeniden getireceklerini belirten Osman Pamukoğlu, şunları söyledi: “Dağdakileri 25 yıldır bitiremediler. Askerleri mi, tankları mı eksik? Polis mi eksik? Para mı eksik? Hepsi var. Beceriksiz, korkak ve işe yaramaz hükümetlerin sayesinde terör bitirilemedi. Bu dağları temizleyecek ve ibret için bunu bu ülkede yaşayan ve uzaktan bakanlarla bu topraklar dışında yaşayanlara göstereceğiz. İdamı, terör örgütüne önderlik yapan ve yönetim kadrosunda olanlar için geri getireceğiz. İdam geri gelecek ve hepsi yeniden yargılanacak.”

Emniyet görevlileri dışında yaklaşık 50 kişinin izlediği mitingin ardından Pamukoğlu, Nevşehir"den ayrıldı./milliyet