Kuşadası yeni bir eğlence merkezine daha kavuştu. Kuşadası Setur Marina içerisindeki bulunan ve eski Aydın Milletvekili Halit Dikmen"e ait olan Missina Cafe Bar, Aydın Valisi Mustafa Malay"ın da katıldığı bir törenle hizmete girdi.
Setur Marina içerisinde muhteşem manzaraya sahip mendireğin üzerinde bulunan Missina Cafe-Bar"ın açılışına Aydın Valisi Mustafa Malay"ın yanı sıra, Aydın Emniyet Müdürü Yılmaz Orhan, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Eski Aydın Milletvekili Halit Dikmen, Kuşadası eğlence hayatına farklı bir bakış tarzı getirdiklerini belirterek, Missina Cafe-Bar"ın işletmeciliğini ise oğlu Murat Dikmen ile arkadaşı Barış Özmut"un yapacağını söyledi.
Bu arada, büyük ilgi gören açılışta Küba"dan özel olarak getirilen Havana Dans gurubu muhteşem bir konser verdi. Latin müziğinin tüm örneklerini sergileyen Havana Dans gurubu, davetlilere unutulmaz bir açılış yaşattı.