Avrupa, Dünya ve Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etmek, büyük ödüllere sahip olmak, büyüleyici bir dünyaya adım atmak isteyen ve güzelliğine güvenen genç kızların yapması gereken; başvuru formunu doldurarak bir mayolu boy ve bir portre fotoğraflarını online ya da postayla en geç 5 Nisan"a kadar organizasyon adresine ulaştırmak.

Yarışma 18-25 yaş arası, hiç evlenmemiş T.C vatandaşı genç kızlar katılabilecek. Miss Turkey 2009 Güzellik Yarışması hakkında ayrıntılı bilgi missturkey.ntvmsnbc.com ve www.missturkey.com.tr adresinden alınabilir ve online başvuru yapılabilir. Güzeller, internet sitesi ve gazetelerde yayınlanan katılım formlarını doldurarak “Miss Turkey 2009 PK 91 Levent-İstanbul” adresine postayla gönderilerek de başvurularabilecek.

Güzeller, yarışma öncesinde kampa alınacak. Miss Turkey, 29 Nisan"da Kral TV"den yayınlanacak muhteşem bir törende tacını takacak.

YARIŞMACILARA ÜCRETSİZ FOTOĞRAF ÇEKİMİ
Miss Turkey 2009 Güzellik Yarışması"na başvuracak yarışmacılar başvuru fotoğraflarını anlaşmalı stüdyolarda ücretsiz çektirebiliyor. Aynı zamanda başvuru masası olarak görev yapacak stüdyolara güzeller fotoğraflarıyla birlikte başvuru formlarını da teslim edebiliyor. Ücretsiz fotoğraf çekimi yapacak anlaşmalı stüdyolar İstanbul, Kadıköy"de Ersin Serengil Foto Stüdyosu, Ankara"da Edessa Fotoğraf Stüdyosu, İzmir"de ise Mask Prodüksiyon...

MISS TURKEY 2009"DA DERECEYE GİREN GÜZELLER YURTDIŞINDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK
Yarışmada birinci gelecek güzel ülkemizi Miss World (Dünya Güzellik) , ikinci güzel Miss Universe (Kainat Güzellik Yarışması), üçüncü güzel ise Miss Europe"da (Avrupa Güzellik Yarışması) temsil edecek. Yarışmada dördüncü seçilen güzel Miss International, beşinci güzel ise sponsor güzeli olarak ilan edilecek.

MISS TURKEY İLE ONLARI HERKES TANIDI
Bugün isimlerini çok iyi bildiğimiz ve başarılarıyla hep konuşulan bir çok ünlü isim Miss Turkey Güzellik Yarışması"yla bu büyülü dünyaya adım attı. Miss Turkey"i kazanan Azra Akın 2002"de Dünya Güzeli seçildi. Arzum Onan Avrupa Güzeli olarak ülkemizi gururlandırdı. Yüksel Ak Dünya üçüncüsü, Çağla Şikel Dünya dördüncüsü, Banu Sağnak Avrupa üçüncüsü olarak podyuma çıktı. Tuğçe Kazaz, Ayşe Hatun Önal, Gamze Özçelik, Hande Subaşı, Cansu Dere, Çağla Kubat, Asuman Krause, Demet Şener gibi bir çok ismi Miss Turkey"deki başarılarının ardından tanıdık.

GAZETEPORT