Okul öğrencileri Meltem Aydemir, Pınar Akar, Özge Mahleç, Gizem Çoban, İrem Kara ve Raziye Kayar'ın çektiği fotoğraflardan oluşan, Akçaova Belediyesinin katkıda bulunduğu serginin açılışını Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk yaptı. Davete Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, Çine Milli Eğitim Müdürü Mümtaz Avcı, şube müdürleri, İlçe Halk Eğitim Müdürü, okul müdürleri, öğretmenler, halk ve öğrenciler katıldı.
İngilizce öğretmeni Okan Aksoy'un koordine ettiği, diğer branş öğretmenleri M. Kürşat Avcı, Ç. Elnur Kırcı, Serap Kaplan, Esin Aslan ve Huriye Karademir'in de hazırlanmasında katkıda bulunduğu sergideki fotoğraflar, öğrencilerin yakaladıkları ilginç ve güzel pozlardan oluşuyor. Okul Müdürü Ercan Kızılarslan yoğun ilgi gören sergiyi bundan sonra geleneksel hale getireceklerini belirterek "Bu, bizim için bir başlangıçtı. Önümüzdeki seneden itibaren Fotoğrafçılık Kulübü çatısı altında bu sergiyi geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz" dedi.
Açılışa katılanlar daha sonra sergiyi gezdi. Öğrencilerin de yoğun ilgi gösterdiği sergi hafta sonuna kadar açık kalacak.
 
2.20110505112755.jpg