Nazlı Kız Anaokulu Bahçesinde düzenlenen etkinliğe Nazilli kaymakamı Caner Yıldız, Nazilli Belediye Başkan vekili Ziya Aksüt, Nazilli ilçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal, Milli Eğitim ilçe Müdürü Faruk Ercan ve veliler katıldı.
Etkinlikte konuşan Nazlı Kız Anaokulu Müdürü Fatma Aydın, “Miniklerimize çevre bilincini ve doğa sevgisini sadece eğitim programımız çerçevesinde vermiyoruz. Onlara bu dünyanın yaşama gereği olan temiz çevre temiz yaşamı anlatarak küçük yaşta bilinçlenmelerini sağlıyoruz. Okulumuzun her yıl bu tarz program kapsamında birçok projesi gerçekleşmektedir. Programımıza katılan herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Kaymakam Caner Yıldız da, yeşilin ağacın ve ormanın önemine dikkat çekerek “Bölgemiz her türlü iklime uygun ayrıca çocuklarımıza bu yaşta ağaç sevgisi orman ve yeşili sevmeyi öğrettiğiniz için siz değerli eğitimcileri de ayrıca kutluyorum. Biz idarecilere de ne görevler düşerse yapmaya hazırız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Anaokulu öğrencilerinin öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları skeçler, şarkılar, şiirler ve oyunlar sergilendi. Minik öğrencilerin gösterdikleri üstün performans izleyenler tarafından da uzun süre alkışlandı. Programın sonunda hazırlanan ağaçlar ve fidanlar okul bahçesine protokol üyeleri ve minikler tarafından dikildi. Daha sonra protokol üyeleri ve davetliler öğrencilerin yaptığı "Yeniden Doğa"ya" konulu sergiyi incelediler.