Esra Karakaya Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen şiir dinletisine Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, Mahir Özgür Damar okulunu yaptıran hayırsever Beyazıt Damar, Mahir Özgür Damar İlköğretim Okulu Müdürü Osman Günaydın, öğretmenler ve veliler katıldı.
Açılışta konuşan Okul Müdürü Osman Günaydın; “Gecenin düzenlenmesinde katkı sağlayan Türkçe Öğretmeni Ülkü Sevindik nezdinde emeği geçen bütün öğretmenlere teşekkür ederim. Bir eğitim öğretim sezonunun daha finaline geldik. Öğretmenlerimiz yıl içerisinde üstün özveriler göstererek öğrencilerimizin gelişimine katkıda bulundular. Kendilerini kutluyorum” dedi.
Özlem Yalas ve Pamir Yalas çiftine katkılarından dolayı plaket vermek istediklerini söyleyen Günaydın; “Okulumuzda kadrolu personel bulunmuyor. Fakat velilerimiz kadrolu personel gibi çalışıp çocuklarımıza folklor çalışmasında yardımcı oldular” diyerek teşekkür etti. Yalas çiftinin plaketini veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz; “Müdürümüzün bahsettiği ekip çalışması beni duygulandırdı. Meslektaşlarımın sergilediği özveriden mutluluk duyuyorum. Çocuklarımızın gelişmesinde sosyal aktivitelerin önemi çok büyüktür. Bu anlamda öğretmenlerimize yardımcı olan velilerimize teşekkür ederim” diye konuştu.
Veli Özlem Yalas ise konuşmasında yaptıkları çalışmanın karşılığının çocukların mutluluğu olarak yansıdığını belirterek teşekkür etti. Gece konuşmaların ardından öğrencilerin okuduğu şiirlerle devam etti.