Anaokulu öğrencilerini ziyaret eden il şampiyonu Pamukspor Basketbol Takımı sporcuları, yaptıkları maçı kaybedince minikler ağabeylerini yenmenin sevincini yaşadı.
Türkiye Yıldız Gençler Basketbol Şampiyonası"nda Aydın birincisi olan ve Manisa"da yapılacak olan bölge elemelerine katılmaya hak kazanan Nazilli Pamukspor Kulübü Yıldız Gençler Basketbol Takımı oyuncuları, Özel Yunuslar Anaokulu ziyareti sırasında minik kardeşleri ile maç yaptı. Anaokulun bahçesinde hazırlanan basketbol sahasında yapılan maçta ağabeylerini 10"a 8 yenen minik öğrenciler, velilerinden büyük alkış aldı. Anne ve babalarının desteği ile büyük bir mücadele veren minik öğrenciler, şampiyonluk kupasını öğretmenlerinin elinden alarak büyük sevinç yaşadı.
Şampiyon olan minik basketbolculara okul yöneticilerinden palyaço gösterisi hediye edildi. İzmir"den gelen bir gösteri ekibi ile çocuklar yaklaşık bir saat boyunca eğlenerek şampiyonluğu kutladı. Palyaço ve animasyon gösterisi için İzmir"den gelen Yavuzer kardeşlerin gösterilerini büyük bir neşe ile izleyen öğrenciler hem şampiyonluğun hem de eğlencenin tadını çıkardı.
Etkinlik hakkında bilgi veren Kurucu Müdür Nursen Dankı, öğrencilerinin şampiyonluğun ardından eğlenceyi hak ettiğini ifade ederek “Çocuklarımız ağabeyleri ile yaptıkları temsili basketbol maçında çok eğlendiler. Ağabeyleri çekişmeli geçen maç sonunda yenilerek onlara kupa hediye etti. Biz de çocuklarımıza palyaço gösterisi hediye ederek kutlamalarına renk kattık” dedi.