Aydın Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, BSK Anka Hastanesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen ücretsiz toplu sünnet şöleninde 40 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.
Pınarbaşı Sosyal Tesisleri"nde gerçekleştirilen toplu sünnet şölenine Belediye Başkanı Vekili Ahmet Gümüş, Başkan Yardımcıları Uğur Alkanlı, Sevim Havaoğlu, Şefika Çoban, ilçe belde belediye başkanları ile sünnet edilecek çocukların aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sünnet çocukları ilk olarak belediyeye ait araçlarla şehir turuna çıkarıldı. Verilen yemeğin ardından mevlüt okutuldu. Belediye başkan yardımcıları masaları tek tek dolaşarak sünnet çocuklarının ailelerini tebrik ettiler.
Şölende konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Ahmet Gümüş, “Aydın Belediyesi olarak mahallelerde yaptığımız taramalar neticesinde tespit ettiğimiz 40 çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen istekler doğrultusunda bu tür çalışmalarımız devam edecektir” dedi.
Konuşmanın ardından yapılan toplu fotoğraf çekiminden sonra müzikli eğlenceye geçildi. Sünnet çocukları ve aileleri saat 23.00"e kadar süren gecede doyasıya eğlendiler. Gecede ayrıca Aydın Belediyesi Folklor Ekibi de bir gösteri sundu.