Şenlik havasında geçen ağaç dikim töreninde ADÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Faruk Durdu ile birlikte ağaç diken miniklerin uzmanların nezaretinde büyüyecek olan dikili bir ağaçları oldu.
Koçarlı İlçesi’ne bağlı Çakmar’da bulunan Ziraat Fakültesi’ne giden özel kolejin 3., 4. ve 5. Sınıf öğrencileri TEMA önlüğü giyip ağaç dikim organizasyonuna katıldılar. Büyük bir coşku içine ve şenlik havasında geçen ağaç dikim töreninde Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Faruk Durdu, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Erekul, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Renan Tunalıoğlu, Bahçe Bitkileri Öğretim Üyesi Doç. Dr. Engin Ertan, TEMA Vakfı İl Temsilcisi Mehmet Özdemir, ve öğrenciler birlikte ağaç diktiler.
Çevrenin ve ağaç dikmenin önemi hakkında miniklere bilgi veren ADÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Faruk Durdu, daha güzel yarınlar için mutlaka çevrenin korunması ve herkesin bol bol ağaç dikmesi gerektiğini söyledi. Prof. Dr. Durdu, minik öğrencileri çevreye olan duyarlılıkları ve ağaç diktikleri için