Hemen her gün bir çok ziyaretçi grubunu makamında ağırlayan Başkan Çerçioğlu"nun bugünkü ziyaretçileri her zamankinden farklı idi. Özel ASYAV Vakfı Nezihe Aksu Kreş ve Gündüz Bakımevi"nde okul öncesi eğitimlerini gören çocuklar Müdürleri Rasime Cebişci, öğretmenleri Nursel Dilek Açıkgöz ve Esra Öktem ile birlikte Başkan Çerçioğlu"nu ziyaret ettiler.
Minik ziyaretçileri ile tek tek ilgilenen Başkan Çerçioğlu, çocukları kucağına alarak büyüdüklerinde hangi mesleği seçecekleri konusunda onlarla sohbet etti. Kreş öğrencilerinden Bengisu Aleyna Pınarlı Başkan Çerçioğlu"nu kreşte bireysel olarak yaptıkları, yaratıcılıklarını geliştirdikleri 22 Şubat 2010 Pazartesi günü saat 18.00"de açılacak resim sergilerine davet etti. Bu daveti memnuniyetle kabul eden ve mutlaka geleceğini belirten Başkan Çerçioğlu, daha sonra çocuklarla tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Daha önceki ziyaretlerinde Başkan Çerçioğlu"na Pınarbaşı çevresindeki bazı olumsuzlukları aktardığını belirten Kreş Müdürü Rasime Cebişci, “Tabakhane Deresi korkuluk demirlerinde tehlike arz eden bazı yerler vardı. Ayrıca Pınarbaşı bölgesinde temizlik ve park bahçe konularında belediyeden bazı isteklerimiz oldu. Başkanımız sağolsun bu isteklerimizin hepsini gerçekleştirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. -iha