Olay, dün akşam saatlerinde merkez Osmangazi ilçesinde meydana geldi. İşten eve dönen babasının kucağına koşan 3 yaşındaki Yeliz Koçak, parka gitmek istediğini söyledi. İsteği üzerine babasına son kez masaj yapan küçük Yeliz, parka gidecek olmanın heyecanıyla, "Hemen geliyorum" diyerek oturma odasına geçti. Bir dakika bile geçmeden çıkan gürültü üzerine odaya giren baba Selami Koçak (31), gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Devrilen 70 ekran televizyonun altında kalarak bayılan kızını hemen hastaneye yetiştiren baba, yavrusunun ölüm haberiyle yıkıldı. Ev hanımı anne gözyaşlarına boğulurken, yaşananların şokunu üzerinden atamayan baba ise tüm ailelere seslendi.

MİNİK YELİZ BABASINA SON KEZ SARILDI

Eve geldiğinde kızının parka gitmek istediğini anlatan baba Selami Koçak, "Ben de, 'Yemek yedikten sonra gideriz kızım' dedim. 'Tamam babacığım' dedi. Çoraplarımı çıkarttı. 'Bana masaj yapmayacak mısın?' diye sorunca hemen omuzlarımı ovmaya başladı. Biraz masaj yaptı, ona aldığım meyve suyundan bir yudum içti. 'Babacım hemen geliyorum' diyerek televizyonun olduğu odaya gitti. Aradan bir dakika bile geçmedi ki gürültüyü duyduk. İçeri gidip baktığımızda televizyon bir tarafta, çocuk bir tarafta duruyordu. Yanına koştum. Hiç sesi çıkmıyor, bayılmıştı. Hemen hastaneye götürdük ama yapacağımız hiçbir şey yoktu" dedi.

Tek çocuğunu kaybetmenin acısıyla tüm ailelere seslenen baba Selami Koçak, "Anne babalar ne olursa olsun çocuklarına dikkat etmelidir. Çocuk evin içinde dahi olsa gözlerini onun üzerinden ayırmamaları gerek. Nereye giderse takip etmeleri lazım. Hiç aklımıza gelmeyecek bir olay yaşandı. Hiç düşmeyecek bir şey, nasıl düştü? Bir dakika bile geçmeden yavrumuzu kaybettik. Yaşanan olaya hiçbirimiz akıl sır erdiremiyoruz" diye konuştu.
MİNİK YELİZ'İN CENAZESİ HERKESİ YASA BOĞDU
Boynu kırılan küçük Yeliz'in cesedi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Hacı Bayram Camii'nde kılınan cenaze namazı ise herkesi yasa boğdu. İğnelerle ayakta duran anne Filiz Koçak cenazeye katılamazken, metanetini koruyan babanın güçlükle ayakta durduğu gözlendi. Minik Yeliz'in naaşı, cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığında toprağa verildi.