23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yapılan makam ziyaretlerinde Kuşadası Nermin-Metin Akar İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Melisa Gündüz, arkadaşları ve okul müdürü Şebnem Yatağan, öğretmeni Dilek Organ ile birlikte Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'ü makamında ziyaret etti. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'ün koltuğuna oturan küçük Melisa, sembolik olarak belediye başkanlığı yaptı. Melisa Gündüz, Belediye Başkanı M. Esat Altungün'den arkadaşları adına isteklerde
bulundu. Küçük Melisa, genellikle Kuşadası'ndaki okulların sorunlarını gündeme getirdi, bunların çözümü konusunda yardım istedi ve çevre temizlii ile ilgili çalışmalar yapılmasını istedi.
Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, ziyaretlerinden ötürü okul yönetimine ve öğrencilere teşekkür ederek, "Öğrencimizin istekleri ve temennilerini dikkate alacağız ve almak zorundayız. Çünkü bunlar, yerel yönetimlerin asli görevleri. Bizim önceliğimiz; okullarımız, öğrencilerimiz ve eğitmenlerimiz. Okullarla ilgili projelerimizi ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.
Altungün, konuşmasının ardından öğrencilere ve okul yöneticilerine çeşitli hediyeler verdi. -iha