Nazilli'de bu yıl okula başlayan 7 yaşındaki Ceylin Şen, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okuyunca okulun gururu oldu. Okulun tatile girmesinden önce yapılan kapanış töreninde Şen, büyüklerinin önünde ezbere okuduğu İstiklal Marşı'nın ardından büyük alkış aldı.
Nazilli Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu'na bu yıl başlayan ve 1-A sınıfında öğrenim gören 7 yaşındaki Ceylin Şen, kısa sürede ezberlediği İstiklal Marşının 10 kıtası ile dikkatleri üzerine çekti. Anne Hande ile baba Mustafa Şen'in de destekleri ile sınıf öğretmeni Nevin Bozacı, minik Ceylin'i yaklaşık bir haftada yetiştirerek ezberini kuvvetlendirdiler. Okılun ikinci haftasında daha alfabeyi bile öğrenmemiş olan minik Ceylin, tüm okulunun önünde ilk defa İstiklal Marşı okuyarak herkesi şaşkına çevirdi.
Çocuklarını hafta sonu tatili için okuldan almaya gelen ve tatil başlangıcı için İstiklal Marşının söylenmesi için bekleyen veliler ve öğrenciler bir sürprizle karşılaştılar. Okul Müdürü Ekrem Afşeören'in anonsu ile mikrofona gelen minik Ceylin İstiklal Marşını okumaya başladı. Ünlü yazar Mehmet Akif Ersoy'un Türk Milleti için kaleme aldığı Milli Marşımızın 10 kıtasını da ezberinden okuyan ve vurguları ile dudak ısırtan minik Ceylin, marşın sonunda açtığı Türk Bayrağı ile de büyük alkış aldı. Dakikalarca
alkışlanan Ceylin, ailesi ve öğretmenleri tarafından öpücük yağmuruna tutuldu. Okula yeni başlayan öğrencisi ile gurur duyduklarını ifade eden Ceylin'in Sınıf Öğretmeni Nevin Bozacı ile Okul Müdürü Ekrem Afşeören "Ceylin, büyüklerinin bile ezberleyemediği Milli Marşımızı kısa sürede ezberleyerek bizleri büyük bir şaşkınlığa uğrattı. Kendisi ile büyük gurur duyduk. Nazara gelmesin diye de nazar boncuğu bile taktık. Kendisini geliştireceğine ve başarılı bir öğrenci olacağına inancımız tamdır. Ailesini böyle bir evlat yetiştirdikleri için ayrıca kutluyoruz" dedi.