Merkez Yıldırım ilçesinde ikamet eden Tuncer Şengün (50), yıllar önce eşinden ayrıldı. İki oğlu ile birlikte yaşayan Şengün, felç geçirince yatağa düştü. Yürümekte güçlük çeken baba, bir süre önce oğluna kredi çekti. Oğlunun parayı alarak kaçması üzerine borcunu ödeyemeyen Şengün için hayat her geçen gün daha da zorlaşmaya başladı.
Felç geçirdiği için çalışmakta güçlük çeken baba, ev kirası ve faturaları da ödeyemeyince ev sahibinin bütün ısrarlarına rağmen kaldığı evden 11 yaşındaki oğlu Furkan'la ayrıldı. Güçlükle aldığı hurda bir minibüsü eve çeviren Tuncer Cengiz, içine soba ve ocak kurarak burada yaşamaya başladı. Bütün zorluklara rağmen Latif Dörtçelik İlköğretim Okulu 5. sınıfına giden oğluna bakmak için mücadele veren Tuncer Şengün, Furkan'a hem annelik hem babalık yapıyor.

"SOĞUKTAN UYUYAMIYORUM"
Geceleri soba sönünce minibüsün çok soğuk olduğunu belirten 11 yaşındaki Furkan, "Sesler geliyor. Gün içinde ders çalışıyorum, oyun oynuyorum. Geceleri üşüyorum, ders çalışmak zor oluyor. Korkuyorum, uyuyamıyorum. 4-5 gündür buradayız. Çok bir şey istemiyorum. Sadece okumak için yardım istiyorum" dedi.
Banka borcundan dolayı kirasını ödeyemediğini belirten baba Tuncer Şengün ise, "Ev sahibi beni 5 ay idare etti. Ben de daha fazla yük olmak istemedim. Çocuğum okula gidiyor. Çocuğumun çalışacak bir odası yok, yatacak yeri yok. Bir çekyatın üzerinde yatıyoruz. Kimseye yük olmak istemiyoruz" diye konuştu.