Nazilli'de tarım işçilerini taşıyan minibüs ile polis otosu çarpıştı. Olayda 13 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Nazilli Cumhuriyet Savcısının talimatıyla evinden kaçan Z.A.'yı (17)'yı İsabeyli kasabasına götürmek üzere 09 NR 962 plakalı sivil polis otosuyla yola çıkan polis memurları T.K. ile S. A., Ordu Caddesi devamından İsabeyli'ye doğru seyir halinde iken Kırlıkahveler mevkiine geldiklerinde aniden hızla caddeye giren Ahmet Erdinç (61) idaresindeki 09 P 1614 plakalı tarım işçilerini taşıyan servis minibüsüne çarptı. Çarpışmanın etkisiyle büyük
hasar gören ve savrulan her iki araçta bulunan 13 kişi yaralandı. Minibüste bulunanlardan sürücü Ahmet Erdinç (61), Senem Şahan (51), Nergül Küçükoğlu (33), Fatmakadın Değirmenci (45), Behice Minaz (17) ile polis aracında bulunan T.K., S.A. ve Z.A.(17) Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Sultan Öz(42), Müşerref Günay (53), Öznur Aydoğdu (43), Fadime Baklacı (45) ve Fitnat Yıldırım (58) Adnan Menderes Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Minibüsü sürücüsü Ahmet Erdinç, aracın frenlerinin tutmadığı için duramadığını ve aniden caddeye fırladıklarını, polis otosunun önüne çıktıklarını ve ardından da kazanın meydana geldiğini dile getirdi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.