Çim zemine düşerek omurgasında çatlak meydana gelen tenisçi kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'nde bulunan Atelia Otel"de Uluslararası Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Bayanlar Tenis Turnuvası'na katılan milli tenisçi Başak Eraydın, kaldığı odanın tahta balkon korkuluğunun kırılması üzerine 4 metre yükseklikten aşağıya düştü. Özel Anadolu Hastanesi'ne götürülen Eraydın"ın omurgasında çatlak meydana geldiği belirtildi.

Eraydın'ın tedavisi hastanede devam ediyor.
26 Mart'ta otele yerleşen Başak Eraydın, büyükler turnuvasının ilk maçında rakibini 6-3 ve 7-5"lik sonuçlarla mağlup ederek, ikinci tura yükselmişti. Eraydın, geçirdiği kaza nedeniyle turnuvadan çekilmek zorunda kaldı.
Başak Eraydın"ın babası Erol Eraydın, kızının geceyi Özel Anadolu Hastanesi"nde geçirdiğini belirterek, balkon korkuluklarının çürük olduğu gerekçesiyle otelle ilgili jandarmaya şikayetçi olduğunu söyledi. Olayda tesisin ihmali bulunduğunu iddia eden baba Eraydın, fotoğraf makinesi ile balkonun çürük olan tahtalarının fotoğraflarını çektiğini belirterek, “Kızımın başına daha kötü bir şey gelebilirdi. Burada önemli olan can güvenliği olmalı” dedi.

MİLLİYET