Trabzonsporlu futbolcu Volkan Şen, takım içinde bir aile ortamının bulunduğunu, kendisinin de bu ortamının bir parçası olmaya çalıştığını söyledi.
 
Trabzoncell abonelerinin sorularını yanıtlayan Volkan, Bursa Merinosspor ve Bursaspor'da oynadığı profesyonel maçlarda toplam 21 gol attığını belirtti.
 
Trabzon'un çok güzel bir şehir olduğunu ifade eden genç oyuncu, ''Takım içinde de bir aile ortamı var. Buradaki aile ortamının bir parçası olmaya çalışıyorum. Trabzon'da çok mutluyum'' dedi.
 
Volkan, doğduğu, büyüdüğü Bursaspor'da uzun yıllar forma giydiğini hatırlatarak, ''Artık hem benim açımdan hem de Bursaspor açısından bir kan değişimi olması gerekiyordu. Trabzonspor, gerçekten büyük bir camia. Trabzonspor'un teklifini hiç düşünmeden kabul ettim'' diye konuştu.
 
Bir futbolcunun taraftarına sevgisini ifade etmesinin bir çok yolu bulunduğunu belirten Volkan, ''Ancak, gol atmak büyük mutluluk. Ben de sevinci taraftarla paylaşarak, onları ne kadar sevdiğimi gösteririm'' ifadelerini kullandı.
 
-''Polemik yapmam''-
Volkan Şen, ''Milli takım konusunda kimseyle polemiğe girmek istemediğini'' söyleyerek, ''Görev verilirse elimden geleni yaparım. Oynamıyorsam da sorunu kendimde ararım'' şeklinde konuştu.
 
Volkan, ''Çok iyi bir top tekniğin var ama topu daha az ayağında tutman gerekmez mi?'' yönündeki bir soruya da, ''Neden bilmiyorum ama bu soru sürekli karşıma çıkıyor. Sonuçta ben hücum yapan bir kanat oyuncusuyum. Görevim topu taşımak. Bu nedenle görev yapıyorum. Tabi takıma zarar vermeyecek şekilde'' yanıtını verdi.
 
-''Şampiyonlar Ligi''-
Volkan, takımının UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarında statü gereği oynayamadığını ve bunun için de üzgün olduğunu vurgulayarak, ''Ama ben olmasam da takımımız bu gruptan çıkacaktır. Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir ekibimiz var. Arkadaşlarıma bir kez daha bu kulvarda başarılar diliyorum''
dedi.
 
Bordo-mavili futbolcu, ligde ilk golünü Bursaspor forması altında attığını belirterek, ''2007-2008 sezonunda Bursa'da Galatasaray ile 2-2 biten kupa maçında gol atmıştım. Tarifsiz bir duyguydu'' diye konuştu.