Bilyoner.com bu yıl da Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi için en doğru adres! Kaybolma, çalınma ya da sahte bilet problemi olmadan Bilyoner.com üzerinden rahatlıkla satın alabileceğiniz Milli Piyango biletleri evlerde heyecanlı anlar yaşatacak.
 
Bilyoner.com’da isterseniz biletlerinizi özel numaralar seçerek oluşturabilirken, böylece şansınızı kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra “Takımımın Bileti” ya da “Doğum Günü Bileti” seçenekleri ile şansınızı tuttuğunuz takım ya da sizin için özel olan tarih ile de deneyebiliyorsunuz.
 
Biletler 10’luk ve 100’lük olmak üzere iki farklı sayıda düz seri olarak da satın alınabiliyor. Seri halde alınan biletler yılbaşına uygun kurumsal hediyeler olma özelliği de taşıyor.
 
Ayrıca “Hazır Seçimler” kısmından “Şansımı Denemek İstiyorum” diyerek ekrana gelen bilet satın alınabilirken, “Tüm Biletleri Göster” butonuna basılarak da listelenen biletler arasından seçim yapılabiliyor. Fazla bilet almak isteyenler ise “Çoklu Bilet” kısmından yararlanabiliyor.
 
Bilgisayar başından kolayca satın alınabilen Milli Piyango biletlerine çıkan ikramiyeler ise kullanıcıların hesabına yatırılarak, büyük bir kolaylık sağlanıyor.
 
Milli Piyango’nun 31 Aralık 2011 tarihli çekilişinde 40.000.000 TL’lik büyük ikramiyenin yanı sıra, kullanıcıların hayallerini süsleyen daha birçok ikramiye sahiplerini bulacak.
 
Bilyoner hakkında:
 
Bilyoner.com, 26 Mart 2004 tarihinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve 6 Aralık 2006 tarihinde Milli Piyango Genel Müdürlüğü ile imzalanan sözleşmelerle Türkiye'nin ilk elektronik şans oyunları platformu olmuştur. Üye sayısı 1.400.000 milyonu geçen Bilyoner.com, İddaa ve Milli Piyango oyunlarıyla üyelerinin hayatına eğlence ve heyecan katmaya devam ediyor. Ortaklık yapısı %55 Demir Toprak İthalat ve İhracat A.Ş. %25 Intralot ve %20 Tek Elektronik A.Ş.'den oluşmaktadır. Bilyoner.com kurulduğu 2004'ten bu yana 1 milyar liradan fazla ikramiye dağıtmıştır.