EURO 2008'de birçok Avrupa kulübünü peşine takan ve futboluyla rakiplerin felaketi olan G.Saraylı yıldız, Bosna da sıkı takibe alınacak.

Bosna Hersek maçı Türkiye için çok ama çok önemli. “Ya tamam ya devam” niteliğinde. Bu karşılaşmanın bir oyuncu için de önemi büyük. O da; EURO 2008"de kumaş kalitesini gösteren ve Avrupalı birçok kulübün dikkatini çeken Arda Turan. 4-2 kazandığımız Estonya mücadelesine damgasını vuran ve Milli Takım"ın 600. golünü atma onurunu yaşayan genç yıldız için birçok ünlü futbol kulübünün menajerlerinin devreye girdiği ve bugün oynanacak Bosna maçında, milli oyuncumuzu yakın takibe alacakları öğrenildi.


BİLGİLERİ HAMİT VERDİ
Arda"yı başta İspanyol ve İngiliz kulüpleri olmak üzere Avrupa"nın birçok dev takımının istatistikçileri aracılığıyla gözlem altına aldıkları belirtilirken, en ciddi talibin Alman devi Bayern Münih olduğu ortaya çıktı.Milli Takım"dan arkadaşı Hamit Altıntop aracılığıyla yıldız oyuncu hakkındaki tümbilgileri toplayan ve Arda"nın özel hayatını dahi yakından inceleyen Almanlar"ın, devre arasında astronomik bir teklifle Galatasaray"ın kapısını çalmaya hazırlandıkları da iddia ediliyor.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım"ın bile ısrarla istediği Arda"nın Avrupa vizesi alabilmesi için başkanı Adnan Polat"ın verdiği UEFA Kupası"nı kaldırma sözünü tutması gerekiyor.HABERTÜRK