AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Gültekin Kılınç"ın, belde ve ilçe teşkilatlarını ziyareti AK Partililere heyecan verdi. Yaptığı teşkilat ziyaretlerinde AK Parti iktidarının güçlü teşkilatlarla daha etkili olacağını ifade eden Kılınç, “Birbirimizi sayacağız, yapıcı olacağız. Çalışmalarımızla Aydın"ı kendi zenginliklerini kullanarak marka şehir olmasını sağlayacağız” dedi.
Yaklaşan seçimler öncesinde teşkilat ziyaretlerine hız veren AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı A.Gültekin Kılınç, son 5 günde 7 ilçe ve 18 belde de AK Parti Teşkilatlarını gezdi. Son gün Koçarlı ilçesi başta olmak üzere sırasıyla Sazlıköy, Güllübahçe, Atburgazı, Bağarası, Bıyıklı ve Yeniköy teşkilatlarını ziyaret eden Gültekin Kılınç, partililer tarafından heyecanla karşılandı. Partililerin yoğun ilgi ve güveni karşısında sorumluluğunun daha da arttığını dile getiren Gültekin Kılınç, milletvekili olması halinde öncelikli işinin parti teşkilatlarını güçlendirmek olacağını ifade etti. Başarının ancak ekip çalışmasıyla yakalanacağını söyleyen Kılınç, seçimlerden sonra da teşkilatları güçlü kılacak çalışmalar yapacağını, özellikle ilçe ve belde başkanlarıyla yoğun işbirliği içinde olacağını belirtti.
Ziyaretlerinde, Aydın"ın zengin yeraltı kaynakları ile birlikte verimli tarım potansiyeline sahip olduğunu ifade eden Kılınç, “Doğru ve etkili projelerle bu kaynakları büyük zenginliklere dönüştüreceğiz” dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Gültekin Kılınç, yakın zamanda Aydın"ın Türkiye"nin organik tarım ambarı haline geleceğini de müjdeledi. Kılınç, özellikle zengin jeotermal kaynakların tarım alanında doğru yönlendirilmesiyle ortaya çıkacak kalkınmayı sanayi yatırımlarıyla destek vereceklerini, böylece Aydın"ın özlem duyduğu kalkınmanın yakalayacağını söyledi.
“11 BİN KİŞİYE İŞ İMKANI”
Ziyaretlerinde, Aydın genelinde 27 köyün organik tarım sertifikası olduğunu, 100 köyün de başvuruda bulunduğunu söyleyen Gültekin Kılınç, amaçlarının bu sayıyı 496 köye yaymak olduğunu ifade etti. Aydın"ın özellikle jeotermal akışkanı açısından zengin bir potansiyele sahip olduğunu belirten Kılınç, Nazilli-Aydın hattında bulunan 10 bin dönüm verimli tarım arazisinin seracılık için çok uygun olduğunu, ısıtmanın kömür yerine jeotermal kaynaklardan elde edilecek sıcak suyla yapılması halinde Aydın"ın Türkiye"nin organik tarım ambarı haline geleceğinin altını çizerek sözlerine şöyle devam etti: “İlimiz çok zengin tarım arazileri ile yeraltı kaynaklarına sahip, milletvekili seçilmem halinde ilk işim Nazilli-Aydın hattında bulunan 10 bin dönümlük tarım arazisini seracılığa açmak olacak. Her dönümde 1 kişinin çalışması 10 bin kişi demek. Bunlara ilave olarak bin ziraat mühendisi de bu projede çalışma imkanı yakalayacak. Hem tarımsal alanda kalkınacağız, hem de işsizlik sorununa önemli bir çözüm üreteceğiz”
Teşkilat ziyaretlerinde bir milletvekili gibi karşılanan AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Gültekin Kılınç, Aydın"ın sorunlarını bildiğini, gerek sanayicilik, gerekse çiftçilik yapması nedeniyle de temel sorunları iyi analiz ettiğini, ekibiyle birlikte hazırladıkları "Aydın Kalkınma Programını" 13 Haziran sabahı faaliyete geçireceklerinin müjdesini verdi.