Popstar yarışmasındaki jüri üyeliğiyle tanınan Armağan Çağlayan, Kanal D'de Okan Bayülgen'in programında Nurseli İdiz'in başına gelen bir durumu ekran başındakilerle paylaştı.

Yaka mikrofonunun açık unutulmasıyla ilgili başına gelen ilginç bir anı olup olmadığı sorusu üzerine Çağlayan, Nurseli İdiz'le ilgili anısını şöyle anlattı:

"Ben Nurseli ile prizma çekerken oldu. Bayağı prizma çekiyoruz, canlı yayın. Canlı yayın arasında tuvalete gitti. Bayağı mikrofonuyla kalktı, gitti. Ben de reji odasındayım. Kapatmamış yaka mikrofonunu ve bir ses içinde biz.... "

VAY OKAN VAY!

Okan Bayülgen de yaka mikrofonu nedeniyle kendisini başına gelen bir olayı anlattı. Kanal 6'da ünlü bir ismin programında metin yazarlığı yaptığı dönemde yaşanan olayı Bayülgen şöyle aktardı:

"Benim bir arkadaşım, bir hanım kızımız, çok da meşhurdur. Vakti zamanında Kanal 6 vardı, orada program sunuyor. Çok sene oldu. 90'ların ortası gibi bir şey... Bu programdan bahsediyor bana. Reji odaları da yukarıda görüyoruz. Diyor ki 'Bunlar nasıl berbat insanlar. Rejisörün de prodüktörün de Allah hepsinin cezasını versin. Nereden girdim bu işe. Bu kanalda şöyle, böyle' falan filan diye anlatıyordu. Bir süre sonra yakasındaki mikrofonu gördüm abi. Dedim ki 'Sen de öyle deme! Aralarında mutlaka iyi insanlar var' filan. Oradan bu da böyle yaptı, (Hiiihh diyerek yaka mikrofonunu farkettiği şaşkınlık anını canlandırdı). Ondan sonra dedi ki 'Yok ya, desem inanacak mıydın' dedi. 'O kadar seviyorum ki' falan. Yırtık yani!"/(Televizyon Gazetesi.com)