Edinilen bilgiye göre, 6 yaşındaki Beytullah Karasu, midesinin ağrıdığını söylemesi üzerine babası Mehmet Karasu tarafından Kahramanmaraş Yenişehir Devlet Hastanesine götürüldü. Muayene edilen çocuk, apandisit şüphesiyle Kahramanmaraş Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine sevk edildi.

Hastanede yapılan tetkikler sonucunda, Beytullah Karasu"nun midesinde serum hortumu olduğu belirlendi ve çocuk, hortumun çıkarılması için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulamam Hastanesine gönderildi.

Baba Mehmet Karasu, 4 aylıkken Kahramanmaraş Devlet Hastanesine götürdüğü oğlunun "doğuştan cücelik hastası" olduğu belirtilerek ameliyat edildiğini söyledi.

Beytullah Karasu"nun beyninde oluşan suyun hortum takılarak midesine boşaltıldığını ifade eden baba Karasu, "Bu hortumun bir parçasının midede unutulduğunu söylediler. çok şaşırdım. Oğlum midesindeki hortumun alınması için pazartesi günü ameliyat edilecek" dedi.

Karasu, oğlunun midesinde serum hortumu unutulması olayının sorumlularının cezalandırılması için Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçe verdiğini de bildirdi./milliyet