AYDINPOST HABER MERKEZİ - MHP Aydın İl Teşkilatı, Cuma günü Aydın’a gelerek ziyaretlerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar’ın ziyaretleri hakkında yazılı açıklamada bulundu.

Yapılan yazılı açıklamada AK Parti ve ve şürekasının iktidar olmanın verdiği güç ile devletin ve milletin kendilerine ait bir eşya olarak gördükleri belirtildi.

 

MHP Aydın, Milli Eğitim Müdürü Töre'nin makam koltuğuna oturan AKP'li Hotar'a yönelik eleştirilerinde "Yıllardır toplumun her kesimine ve kurumuna karşı saygı ve sevgiden yoksun ya bendensin ya da yoksun anlayışı içinde yaklaşan AKP hükümeti yönetimsel çapsızlığına bu ziyaretlerle bir yenisini daha eklediği’’ değerlendirmesinde bulunarak, Hotar’dan ziyaretleri karşısından özür dilemesi gerektiği ifade edildi.

Açıklamada, Hotar’ın Partisinin İl Başkanlığı ile Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi ziyaretleri hakkında "Her ne kadar ziyaretler normalmiş gibi gözükse de siyaset de ve sosyal hayat içerisin de önemli görev ve makam işgalinde bulunduğu anlaşılan Nükhet Hotar hanımefendi bu işgale devletin resmi makamları olan müdürlükleri eklemiş gözükmektedir. Siyasi etik ve davranış hareket modeli içerisinde yapılan bu davranışı kınıyor ve bu konuda topluma karşı sorumlulukları gereği özürlerini bekliyoruz" diye söylendi.


 aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png