MHP Didim İlçe Teşkilatı olağan genel kuruluna MHP Aydın Milletvekilleri Ali Uzunırmak, Ertuğrul Kumcuoğlu ve Recep Taner, MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci, Söke İl Genel Meclis Üyeleri Orhan Ateş, Mehmet Ali Okkay ve Akbük ve Akyeniköy belde başkanları katıldı.
Açılışta konuşan MHP İl Başkanı Hasan Muti, “Bizim genel kurullarımız şenlik havasından olurdu ama ne yazık ki Sincan Uygur bölgesinde soydaşlarımıza yapılan katliam ve mezalimden dolayı üzüntü içindeyiz. Dünya kamuoyunu gözünde yapılan bu katliamın durdurulmasını istiyoruz” dedi.
Milletvekili Recep Taner de, “Ülkenin gündemiyle halkı gündeminin farklı olduğunu söylerken “Ülkemizde her sektör de yaşanan sıkıntı ortada, Didim Turizm kenti yaşanlar ortada Bir teşvik yasası çıkardılar, Aydın turizm teşvik yasasından faydalanamıyor. Tarım zaten bitmiş durumda..Bunun için teşkilat olarak Akbük ve Akyeniköy"de olduğu gibi oylarımız arttırıp 2 yıl sonraki genel seçimlerde hedef tek başına iktidar olmalı” diye konuştu.
Milletvekili Ertuğrul Kumcuoğlu ise, “Sincan Uygur bölgesinde yaşanan katliam dünyanın gözü önünde sürdürülüyor. 15 gün önce Cumhurbaşkanımız Çin"deydi. Hiç bir şeyden haberdar olmadı. AK Parti devletle barışık değil, CHP"de milletle barışık değil. Bu nedenle tek alternatif MHP iktidarıdır ve bundan sonra bunu için yeni seçilecek yönetimimizle de var gücüyle çalışacağız” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından kongrede seçimlere geçildi. Tek listeyle girilen seçimler sonucunda MHP Didim İlçe Teşkilatı"nın yeni başkanı Can Atas oldu. Can Atas başkanlığındaki yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu: Gökhan Şen, Adana Pekkök, Ali Erol Öktensoy, Barış Dündar, Atilla Avlayıcı, Tamer Turan, Meryem Arıkan, Seda Saba, Osman Öztürk, Selahattin Şahin, Fatih Kademlioğlu, Sinan Aşıcı.