MHP Söke ilçe binasında gerçekleşen katılım törenine MHP Aydın Milletvekilleri Ali Uzunırmak ve Recep Taner ile il yöneticileri de katıldı.

Törende konuşan MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, MHP Söke İlçe Teşkilatı"nın başarılı çalışmalarına bir yenisini daha eklediğini söyledi. Söke ve Aydın Ovalarında feryatların yükseldiğini ama çiftçinin sesini duyan olmadığını iddia eden Uzunırmak; “Ekonomik anlamda bütün toplum katmanlarında sıkıntı büyük. Türkiye"de rahat yaşayan yabancılarla ortak olmuş, Türkiye"nin varlıklarının yabancılara satışından nemalanmış” dedi.

Ülke gündemindeki konulara da değinen Uzunırmak, “Milliyetçiliğin dinseli olmaz. Onun adı ümmetçilik olur. Milliyetçiliği etniği de olmaz. Onun adı da etnik bölücülük olur. Sözcüklerin arkasına Milliyetçiliği ekleyerek, Sayın Başbakan Milliyetçiliğe karşı olduğunu söylüyor. Türk Milliyetçilerini etnik Milliyetçi olarak göstermek istiyor. Türk toplumunu bölücü olarak göstermek istiyor. Laz, Çerkez, Boşnak, Kürt diye sayarken içinde Türk diye saymazsınız; çünkü Türk bunların hepsidir. Türk, siyasi ve içtimai bir varlıktır” diye konuştu.

MHP"nin ülke sevdasını karşılıksız olarak sunan bir siyasi parti olduğunu ifade efen MHP Aydın Milletvekili Recep Taner ise, ülkenin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirterek; “Ülkede bugün Kuvai Milliye ruhuna ihtiyaç var. Bugün gelinen noktada yarınlarımız çocuklarımıza bırakacağımız gelecek için endişelerimiz var. MHP"nin kongrelerinin tamamladığı ve bundan sonraki dönemde yoğun çalışma dönemidir” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından milletvekilleri Recep Taner ve Ali Uzunırmak tarafından partiye katılan yeni isimlere MHP rozetleri takıldı.