Nazilli MHP İlçe Teşkilatında düzenlenen ilçe koordinasyon toplantısında konuşan ilçe Başkanı Rafet Şentürk, yaklaşan yerel seçimlerde Nazilli Belediye Başkanlık seçimini kazanacaklarını kaydederek “Milliyetçi Hareket Partisi mahalli seçimlerde Nazilli"nin tek galibi olacaktır” dedi.
MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti ile Başkan Yardımcıları Süleyman Ekiz, Akif Beyazıt ve Coşkun Manuş"unda hazır bulunduğu ilçe koordinasyon toplantısında konuşan MHP Nazilli İlçe Başkanı Rafet Şentürk “MHP Nazilli İlçe Başkanı ve İlçe Yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana 22 Temmuz genel seçimlerine kadar yoğun bir çalışma temposu içerisinde çalıştık. Bizler ilçe teşkilatı ve il teşkilatı olarak diğer il ve ilçelere göre yüzde 29 oy alarak Aydın ili olarak görevimizi yaptık. Eğer Türkiye genelinde bütün iller yüzde 25 oy alabilselerdi, 276 milletvekili çıkarıp tek başımıza iktidar olurduk. Bugün ülkemizde yaşanan siyasi ve ekonomik krizler yaşanmamış olurdu” dedi.
Bu gün itibarıyla yerel seçim startını verdiklerini belirten Şentürk "Seçimlere tam bir yıl var. Eğer bizler bu günden itibaren birlik ve beraberlik içerisinde gayretli çalışırsak, mahalli seçimlerde istediğimiz başarıya ulaşacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hep birlikte inanarak çalışırsak Nazilli"de başarı MHP"nin olacaktır. Partimizin dışında olan ve bu güne kadar bize oy vermemiş olan sağduyulu, vatanını ve milletini seven tüm vatandaşlarımızın da partimize katılmalarını bekliyoruz. Nazilli"de hiçbir partiyi kendimize rakip olarak görmüyoruz. Nazilli"de il genel meclisinde en az üç, Belediye Meclisinde 20 meclis üyesi ile Nazilli Belediye Başkanlık koltuğu MHP"nin olacaktır” dedi.
Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.