MHP"de kamp hazırlıkları sürüyor. AKP"nin en zayıf olduğu bölgeler olarak gösterilen sahillere inecek olan MHP 26 Kasım"dan itibaren Antalya"da kamp yapacak. Aralık"ın ilk haftasında ise Akdeniz bölgesinde bir dizi etkinlik düzenleyecek. Geçmiş yıllarda Kızılcahamam ilçesinde Patalya Oteli"ni kamp yapmak için tercih eden parti, bu defa Antalya Side"de bulunan bir otelde buluşmayı gerçekleştirecek. 26-27 ve 28 Kasım tarihlerinde parti kurmayları ile belediye başkanları bir araya gelecek. Partinin 8 il ve 119 ilçe belediye başkanı yanında Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve bazı belde belediye başkanlarının da toplantıya davetli olduğu öğrenildi.

Takipçisi 12 bine yaklaştı

Öte yandan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli"nin twitter"da takipçi sayısı bu hafta 12 bine yaklaştı. Bahçeli iki hafta önce üyesi olduğu twitter"da takipçi sayısını hızla artırıyor. Ortalama haftada 23 bin yeni takipçinin listesine eklediği Bahçeli"nin son takipçi sayısı 11 bin 922 kişi oldu. Bahçeli kurban bayramında iki mesaj atarak bayramlaşmayla ilgili bilgi verdi ve vatandaşların kurban bayramını kutladı. Bayram"ın ikinci günü partililerle genel merkezdeki bayramlaşmanın ardından twitter"ın başına oturan Bahçeli, şu 2 mesajla tüm vatandaşların bayramını kutladı:

- Bütün siyasi partilerimizde olduğu gibi partimizde de vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla ve büyük bir coşku ile bayramlaşma yapılmıştır.

- Bir kez daha aziz milletimizin ve Türk İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah"tan niyaz ediyorum.